Una dintre cele mai frumoase comedii romantice 😊 “Dragoste in contratimp” de Beth O’Leary – recenzie

Titlul original: “The Flatshare”

Editura: Litera

An publicatie: 2019

Numar pagini: 414

                “Dragoste in contratimp” este singura carte care nu a stat mai mult de o luna necitita in biblioteca si acest lucru este un record pentru mine. Mi-as fi dorit ca toate cartile ce le-am luat pana in prezent sa fi avut aceeasi soarta, insa din pacate nu a fost asa…

                Cand am vazut-o pentru prima data la Julia, bookstagramerita care stie tot ce misca in lumea cartilor, am spus: “Clar trebuie sa am cartea asta!!!” (asa spun cu toate, insa aceasta mi-a atras atentia in mod special si o sa va spun mai jos de ce 😊).

                Primul lucru ce mi-a atras atentia a fost coperta, mai ales datorita patului reprezentat pe coperta 😊…m-a dus cu gandul la comoditate, ca apoi titlul sa imi aprinda un beculet 😊 – “The Flatshare” – apartamentul pentru mine reprezentand intimidate…iar sa pui doi necunoscuti sa imparta un apartament, este ceva…clar se preconiza o comedie romantica savuroasa 😊.

                Ce sa mai spun de personaje…Tiffy este una dintre cele mai dezinvolte personaje intalnite de mine in cartile citite si nu am mai putut de dragul ei, m-am indragostit instant de ea (ma ducea putin cu gandul la Louisa Clark din “Inainte sa te cunosc”, iar pe Lou am iubit-o si inca o iubesc 😊), foarte vorbareata, cu un stil aparte, ce nu vrea sa iese in evidenta, dar nu prea ii iese 😊, iar Leon este atat de…mmm (cum mi-l imaginez eu, l-as devora complet 😊)…dragut, afectuos, altruist…un barbat asa cum trebuie 😊.

                Desi nu se intalnesc niciodata, asa cum a fost prevazut in contractual de subinchiriere, relatia dintre ei se dezvolta atat de frumos, au inceput sa comunice prin biletele 😊 – mi s-a parut unul dintre cele mai frumoase mijloace de comunicare existente, ajungand sa cunosti o persoana din spatele cuvintelor.

                Cartea a reusit sa ma prinda inca de la prima pagina, este foarte frumos scrisa, vesela as putea sa spun. Eram toata un zambet cand o citeam si am un zambet imens acum pe fata cand scriu aceste randuri 😊…am ras enorm de mult parcurgand-o, dar am avut si momente cand as fi vrut sa fiu prezenta in carte sa strang de gat pe cineva, sa impart cateva palme, asa ca sa ma descarc (daca veti citi cartea, veti afla…iar daca ati citit-o, stiti la cine ma refer), imi era foarte greu sa o las din mana, creeaza dependenta 😊 si acest lucru este un plus la o carte 😊, odata ce m-a prins lectura, a devenit tot mai profunda…

                 “Dragoste in contratimp” este delicios de amuzanta, o poveste despre prietenie, iubire si un nou inceput…imposibil sa nu te indragostesti de Tiffy si Leon 😊.

                Cu cel mai mare drag va recomand sa cititi cartea, nu veti regreta…este antidotul perfect pentru o zi proasta 😊.       

Advertisement

2 thoughts on “Una dintre cele mai frumoase comedii romantice 😊 “Dragoste in contratimp” de Beth O’Leary – recenzie

  1. Saptamana trecuta am citit inca un review la cartea asta 😀 Tot pozitiv. Nu stiam ca e tradusa la noi, ce fain, o sa o caut si mi-o iau!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s