Eu si After :)

de Lore 🙂

Am scris aceste randuri in urma cu o aproximativ o luna, nu neaparat cu gandul de a le publica, dar daca tot e asa mare nebunie cu filmul “After” m-am gandit ca este o ocazie buna sa public si gandurile mele privind seria (ma rog, trei sfert din primul volum 😐)

Auzisem atat de multe despre seria asta, doar pareri bune intr-o vreme, incat m-au convins sa imi iau si eu seria. Ulterior, am aflat ca se va face si film, deci mi s-a parut super tare.

Asa ca zis si facut. Caut volumele seriei pe toate site-urile sa mi-o iau si eu, ca deh, toata lumea a citit After, doar eu nu (efectul de turma 😐 ). Reusesc si-mi iau toate volumele inainte de sarbatori, insa imi propun sa o citesc in luna aprilie, inainte sa apara filmul, sa am actiunea proaspata in minte, sa nu cumva sa uit vreun detaliu.

Citesc eu ce citesc, ca apoi sa-mi cada fisa: eu citisem cu mult inainte celelalte doua volume din seria Landon Gibson (acestea sunt dupa After, daahh) si eu nu stiam (fraiera), incepand sa se lege si pentru mine lucrurile ulterior.

Toate bune si frumoase, numai panselute in carte, in jur de vreo 200 de pagini si imi spun: “Da’ e draguta cartea, se citeste usor, super…”, ca dupa…bang…dau peste o replica de imi darama lumea si de acolo s-a stricat tot.

Nu iau in seama, in prima faza, trec peste, ca dupa…supriza…explodeaza bombe la fiecare 5-10 pagini. Ceva nu imi pare mie ok, dar continui…si citesc eu din volum cam trei sfert pana cand spun “Gata!!!”.

Era prea mult pentru mine sa ii suport comportamentul lui Hardin, chiar daca se vrea a fi bad boy si toate cele, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii marlan, iar Tessa, asa inocenta imi parea…este o fata care nu stie pe ce lume traieste si ii suporta toate iesirile astuia, ca deh…asa e in iubire…

Iubire sau nu, nu este ok deloc ce relatie au astia, cel putin din punctul meu de vedere, nu e sanatoasa in niciun fel. Ajungi sa te termini psihic si pentru ce? De teama ca nu vei mai gasi altul… Fata mea, e plina lumea de barbati, daahhh…

Nu spun ca in iubire totul este roz, plin de unicorni si de vis, dar nici cand este asemenea unei bombe nucleare, nu e ok…Da, este bine sa fii alaturi de persoana iubita cand ii este rau, s-o sustii, sa fii acolo pentru ea, dar ce e prea mult…e prea mult 😐

Cert este ca imi pare enorm de rau ca am dat banii pe toate volumele seriei, asa imi trebuie daca ma simt bogata si imi iau tot odata, mai bine luam primul volum si vedeam care e treaba cu el, ulterior sa le fi luat pe restul, dar nu…eu sunt viteaza, stau averile inghesuite in pusculita…big, big mistake…invatatura de minte o sa-mi fie asta, jur…

Insa ma gandisem la momentul acela, daca mi-au placut “Nimic mai mult” si “Nimic mai putin” tot de aceeasi autoare (repet, nu stiam ca sunt un fel de continuare a lui After, doar ca il privesc pe Landon) si chiar mi-au placut, am spus ca de ce sa nu le iau pe toate, asa nu fac pauza in serie daca nu gasesc volumele.

Acum stau si ma trec alte ganduri…oare merita sa ma uit la film?

Si privind filmul, sunt pareri impartile, se pare 😐…eu cum nu am facut fata seriei, nu stiu cum mi se va parea filmu, sincer…mai ales ca am avut o “draguta” pe Intragram care pusese la un moment dat fragmente din film la story 😐…ce sa mai si zici? Nu mai spui nimic, dai skip si atat…

Insa, va voi tine la curent daca voi hotari sa vad filmul sau nu, inca nu ma pot pronunta…probabil il voi viziona dupa ce trece toata febra cu Hessa 😐.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s